Autobanden vergelijken
Vind de beste banden voor je auto!

DIRECT VERGELIJKEN

Kentekencheck

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) houdt alle registraties bij van alle voertuigen en rijbewijzen. De publieke dienstverlener heeft jarenlange ervaring en daardoor heeft de RDW veel expertise op het gebied van registraties, toezicht en handhaving. Bij de kentekencheck wordt gekeken naar de RDW Kentekencheck en onze uitvoerige database met daarin alle informatie die te vinden is op het internet. Hierdoor heb je een compleet overzicht met de gegevens van het kentekennummer. Op basis van deze informatie is het mogelijk de juiste autobanden te selecteren voor je voertuig. De kentekencheck kan je hier doen.

Zoek je kenteken bij het RDW

Stel je hebt net een auto gekocht. Bij dit voertuig krijg je een uniek kenteken. Aan de hand van dit kenteken kan je veel informatie inzien over jouw voertuig. Of je auto schade heeft gehad, hoeveel eigenaren je voor waren, wat de geregistreerde kilometerstanden zijn en hoeveel je voertuig waard is. Al deze kenteken informatie kan je inzien door je kenteken te checken. De gegevens die bij dit voertuig horen, worden beheerd door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). De voertuig-details bieden inzicht in het automerk en model dat je in je bezit hebt. Hiermee kun je zoeken naar de juiste bandenmaat. Zo bestel je eenvoudig passende banden en velgen (complete wielenset) voor je nieuwe auto.

Voertuigrapport RDW

Met het voorbeeldrapport van het RDW heb je een idee wat voor voertuiggegevens je kan inzien. Je ziet hier welke informatie staat bij het schaderapport, tellerrapport, eigenarenrapport en waarderapport. Het voorbeeldrapport is een volledig overzicht met alle voertuiggegevens die te vinden is uit onze uitgebreide database. Wil je toch wat extra informatie toevoegen aan je kentekencheck of juist minder? Dan kun je dat aan de hand van het voorbeeldrapport goed bekijken. Uiteindelijk kan een bandenwinkel of webshop op basis van je kenteken eenvoudig advies geven over geschikte banden. Mocht je dus je bandenmaat niet weten kun je toch nog geschikte banden bestellen.

Plaats een reactie